Endúr Martime har økende oppdragsmengde ved vår fagavdeling for motorvedlikehold, og vi søker nå etter motormekanikere som skal bidra til å øke kapasiteten mot kunder i Norge og Nord Europa.

Du må ha erfaring ifra motorarbeid. Arbeidsted vil være med utgangspunkt i vår avdeling på Laksevåg i Damsgårdsveien. Fordelt med fast arbeidstid 07:00 til 15:00 mandag til fredag og tidvis på reiseoppdrag.

Hos Endúr Martime vil du arbeide med dyktige og engasjerte kollegaer i et av Nord Europas største og mest erfarne servicesentre for hurtiggående motorer av type MTU, Mercedes, Volvo m.fl. Du vil være del av et positivt arbeidsmiljø hvor alle er stolt av yrket sitt og opptatt av å skape resultater både for våre kunder og for selskapet.

Arbeidsoppgavene dine vil være varierte og hverdagen vil bestå av oppdrag i ulike størrelser, innenfor Motorvedlikehold og reparasjonsarbeid. Da det må påregnes reisejobber er det viktig at du liker å omgås mennesker, er kundeorientert og alltid setter kunden i fokus.

Avdelingen utfører vedlikehold og reparasjonsarbeid på MTU og MJP (vannjetsystemer) Vi har også lang og god erfaring med de fleste motormerker. Det er derfor nødvendig med fagbrev og inngående forståelse og kjennskap til motorer gjennom erfaring, primært med MTU eller Volvo motorer. Arbeidssted er ved avdeling Skjøndal, Damsgårdsveien 119. Reisevirksomhet må påregnes.

Vi ønsker godt motiverte fagarbeidere med følgende kompetanse/utdannelse:

  • Fagarbeider helst motormekaniker, eventuelt industrimekaniker med kurs og erfaring innenfor MTU/Volvo motorer.

Arbeidsoppgavene vil være i hovedsak være:

  • Utføre reparasjon og vedlikehold på MTU og Volvo motorer samt vannjetsystemer
  • Utarbeide servicerapporter med tilhørende dokumentasjon
  • Utføre generelt vedlikehold og reparasjon innen det motortekniske område tilknyttet avdelingens fagfelt

 

For stillingen legger vi vekt på:

  • Evne og vilje til å utføre oppgaver på en ryddig og systematisk måte.
  • Lang erfaring, gode holdninger og god arbeidsmoral, samt pliktoppfyllende.
  • Godt initiativ og samarbeidsevne, kunne arbeide selvstendig og som en del av et team
  • Du trives med varierte arbeidsoppgaver og en del reisevirksomhet
  • Vilje til å respektere og tilegne seg regler og kunnskaper om vårt HMS arbeid og derved vise etterlevelse av vår 0-visjon innen HMS
  • Vårt arbeidsmiljø skal være preget av engasjerte og motiverte medarbeidere som er opptatt av å være en del av laget

For informasjon og spørsmål kontakt: Personalsjef Siegfred H.H. Olsen(91 00 7592) Send en kortfattet søknad på mail til: rekruttering@endur.no

Søknad mrk. Motormekaniker v/ Personalsjef PAM

 

Søknadsfrist
31. januar, 2020

Del