23. september 2021 – Endúr ASA (Endúr) har utnevnt Jeppe Raaholt til ny administrerende direktør. Raaholt tiltrer sin nye stilling 1. oktober 2021.

Raaholt tiltrer fra rollen som administrerende direktør i Endúr sitt heleide datterselskap BMO Entreprenør AS, som har levert solide økonomiske resultater hvert år siden Raaholt begynte i selskapet.

Raaholt har lang erfaring fra prosjektledelse og prosjektbaserte organisasjoner. Han begynte i BMO Entreprenør som driftssjef i 2015, før han tiltrådte administrerende direktørrollen i 2018. Før BMO Entreprenør hadde Raaholt roller som sjef for NJDs byggevirksomhet og prosjektleder for Mestas jernbaneprosjekter. Han har en mastergrad i prosjektledelse fra Norges teknisk -naturvitenskapelige universitet, NTNU.

– Vi er veldig glade for at Jeppe har akseptert rollen som administrerende direktør i Endúr. Han er en kommersielt orientert leder med en påvist merittliste fra vår bransje. Ansettelsen er et viktig skritt i videreutviklingen av gruppen og å utnytte de lovende markedsmulighetene. Styret og jeg ser frem til å jobbe tett med Jeppe for å nå våre ambisiøse strategiske mål, sier Pål Reiulf Olsen, arbeidende styreleder i Endúr ASA.

Raaholt eier 4.302.417 aksjer i Endúr gjennom sitt heleide investeringsselskap Råbjørn AS.

Ny administrerende direktør i BMO Entreprenør er Aleksander Rød. Han har  de siste fire årene har ledet selskapets spesialprosjektavdeling. Rød eier 2.149.417 aksjer i Endúr gjennom sitt heleide selskap Alero AS.

Denne informasjonen anses å være innsideinformasjon i henhold til EUs markedsmisbruksforordning og er underlagt opplysningskravene i henhold til § 5-12 i lov om verdipapirhandel. Denne børsmeldingen ble publisert av Lasse B. Kjelsås, finansdirektør i Endúr ASA, 23. september 2021 kl. 16:30 CEST.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Media
Pål Reiulf Olsen, arbeidsformann i Endúr, tlf: 908 85 760
Investorer
Lasse B. Kjelsås, finansdirektør i Endúr, tlf: 908 49 772

Del