God ordretilgang gjør at Installit styrker staben med tre nye medarbeidere. Det er selskapets største samlede rekruttering noen gang. 

– Normalt har vi ansatt én ny medarbeider i året. For oss er det derfor ekstraordinært å ansette tre på én gang, sier kommersiell sjef i Installit, Karl H. Beck.

Riktig kompetanse – på tvers i konsernet
Installit er en del av Endúr-konsernet og har tung og spisset kompetanse på prosjektering, engineering og praktisk gjennomføring av krevende, undersjøiske kraftkabeloperasjoner. Selskapets prosjektlederkompetanse vil bli benyttet på tvers av konsernet og slik bidra til å styrke prosjektgjennomføringen i hele Endúr. 
– Vi har hele tiden vært forsiktige når det gjelder både kostnader og ansettelser. Det er en tilnærming vi vil ha med oss videre, men vi ser at vi har kompetanse som kan brukes på tvers av organisasjonen. Kombinert med at vi har vært «utsolgt» den siste tiden er det hovedgrunnen til at vi nå styrker staben med tre nye medarbeidere, sier Beck. 
– Vi tar på oss stadig mer krevende prosjekter, og det å ha gode prosjektledere er helt avgjørende. Installit spiller derfor en viktig rolle i den videre utviklingen av Endúr, sier CEO i Endúr, Hans Petter Eikeland. 

KRAFTKABEL: Installit har spisskompetanse på prosjektering og legging av store kraftkabler. (Foto: Installit)

 

Fra Costa Rica til Installit
De tre som nylig har begynt i Installit er Arturo Maestro. Han er utdannet marin ingeniør ved Universitetet i Madrid og har spisskompetanse på AutoCad, Inventor og Orcaflex. 
Stian Samsonsen er ny senior installasjonsingeniør med lang erfaring fra olje- og gassindustrien, blant annet som feltingeniør i Nordsjøen, support ingeniør i Angola og leder for større umbillical-prosjekter i Italia. Han blir en del av Installits viktigste forretningsområder, installasjon og reparasjon av kraftkabler i sjø og på land. 
Den tredje nyansatte er Mari Midttun. Hun er en erfaren mekanisk ingeniør som har lang fartstid med krevende subsea-prosjekter. De siste tre årene har hun hatt en pause fra ingeniørlivet og i stedet drevet et vandrehjem på Costa Rica. Hun går nå inn i rollen som teknisk prosjektleder i Installit. 
– Vi gleder oss over at alle takket ja til å komme til oss. Vi er overbevist om at de vil bidra til å styrke våre leveranser fremover, sier Beck.

Les mer om Installit her: www.installit.no

Arturo Maestro, Stian Samsonsen og Mari Midttun er nylig ansatt i Installit.

Del