Maritime

Endúr Maritime leverer et bredt spekter av maritime tjenester inkludert skipsteknisk vedlikehold og oppgraderinger, og vedlikehold av høyhastighets dieselmotorer for både offshore og onshore formål.

Service

Vår virksomhet har omfattende erfaring innen skipsteknisk vedlikehold på komplekse skip med svært strenge kvalitetskrav og operasjonelle sikkerhetskrav. Dedikerte team organiserer og utfører inspeksjon, service, reparasjon, vedlikehold, oppgraderinger og modifikasjoner på forskjellige typer fartøy for både militære og sivile maritime kunder.

I Norge har virksomheten også en sterk posisjon når det gjelder vedlikehold og reparasjon av dieselmotorer som brukes til utfordrende operasjoner, både på land og offshore, med ekstra høye krav til pålitelighet og servicekvalitet.

Fasiliteter

Våre fasiliteter for maritime tjenester ligger ved Laksevåg i Bergen og inkluderer en tørrdokk med en kapasitet (fartøylengde) på 109 meter, en slippbane med kapasitet (fartøylengde) på 50 meter, og 2 x kaier på 100 + 160 meter. Vi driver også flere fabrikasjonshaller, et motorverksted og et avansert testsenter for tilstandsovervåking og testing av høyhastighets dieselmotorer. I tillegg utføres betydelig operativ virksomhet på eksterne lokasjoner; inkludert fasiliteter som eies av den norske marinen.

Kunnskap og erfaring

Endúr Maritime har lang erfaring med de fleste motor-merker, og spesielt MTU og Volvo Penta. Endúr Maritime er også autorisert serviceforhandler for Marine Jet Power fra sitt operative hovedkvarter er i Bergen. I tillegg utføres betydelig sjøtjeneste og aktivitet på eksterne nettsteder langs den norske kystlinjen; inkludert fasiliteter som eies av den norske marinen. Selskapet har også en økende aktivitet på offshore installasjoner og internasjonale oppdrag.

One stop shop

Den maritime næringen i Bergensregionen har en lang og stolt historie. Bergensregionen har i tillegg en bredde som gjør klyngen enestående i sitt slag. Endúr Maritime er strategisk plassert i den maritime klyngen, og har over flere tiår etablert tette relasjoner til flere viktige maritime bedrifter i området. Dette gjør at Endúr Maritime kan tilby å koordinere og gjennomføre alle typer maritime serviceoppdrag, og således gi kunden en mulighet til å få alle sine behov effektiv løst gjennom «one stop shop» hos oss.

Referanser

Endúr Maritime har en omfattende kundeportefølje bestående av nasjonale, regionale og lokale selskaper. Dette inkluderer:

Statoil, Aker, Archer, Cameron, Conoco Phillips, the Norwegian Society for Sea Rescue, The Norwegian Armed Forces , Hurtigruten, Kystekspressen ANS, Norled AS, Fosen Namsos Sjø, Bergen Tankers, Talisman, Enhanced Drilling, FMC, DnV GL, Oceaneering, OneSubsea, Frank Mohn, KCA Deutag, North Atlantic Drilling, Odfjell Drilling, MRC Solberg & Andersen, Transocean, Oceaneering, Seadrill, Kværner Stord, Wärtsila Power & Automation, Songa, Semco Maritime, Atlantic Offshore, North Atlantic Drilling, CGG Veritas Eidesvik, Fjord1 , Lerøy, M. Hjorteseth, Sjøentrepenøren, Hardsjø Marine and DOF.