Marcon Gruppen

Marcon gruppen i Sverige er morselskapet for Sveriges ledende aktør innen marin infrastruktur og marine tjenester. Selskapet har et bredt sammensatt tjenestespekter og opererer i det svenske markedet under de godt etablerte merkevarene Svensk Sjöentrepenad (SSE), Marcon Teknik (MTE), Frog Marine Service (FMS), SVENTAB og Marcon Windpower.

Kenneth Andersson
Teknisk Direktör

Svensk Sjöentrepenad (SSE)

Selskapet har i 40 år utført service, vedlikehold og nybyggarbeid i marine omgivelser. Vi har spisskompetanse på alt som har med havner, kaier, brygger, fyr, broer og kraftverk å gjøre. Selskapet opererer i hele Sverige, men er representert med kontorer i Stockholm, Malmö, Ängelholm, Sölvesborg og Härnösand.

Les mer om Svensk Sjöentrepenad (SSE)

Marcon Teknik (MTE)

Selskapet tilbyr et bredt spekter av tjenester, med hovedfokus på inspeksjon under vann, sjømålinger, broinspeksjon, damsikkerhet, portvedlikehold i havner og akustiske målinger.

Les mer om Marcon

Stockholms Vattenentreprenader AB

Selskapet har jobbet som undervannsentreprenører siden midten av 1970-tallet. Vi er et dykkerselskap med base i Stockholm, men vi utfører også dykkeroppdrag i andre deler av landet. Selskapets oppgaver består av reparasjoner og nyproduksjoner av broer, kaier, sjøledninger, undersøkelser og inspeksjoner.

Les mer om Stockholms Vattenentreprenader AB

Marcon Wind Power

Marcon Wind Power AB, har spisskompetanse på flytende fundamenter for vindkraftverk i marint miljø.

Les mer om Marcon Wind Power

Frog Marine Service (FMS)

Selskapet er et av Sveriges eldste innen maritimt arbeid, dykking og marine tjenester. Siden slutten av 60-tallet har vi utført kontrakter i alle tenkelige størrelser, og vært en servicepartner for skipsfart, verft, kommuner, kraft- og prosessindustri.

Les mer om Frog Marine Service (FMS)