Sjøsterk

Sjøsterk er en ledende produsent av integrerte betongflåter for havbruksnæringen i Norge. Fôrflåtene er utviklet for utsatte og krevende omgivelser, og skreddersys kundens individuelle behov.

Frode Johansson
Managing Director & Project Manager

Rask produksjonstid og lang levetid

Rask produksjonstid og høy kvalitet kjennetegner Sjøsterk. Dette bidrar til å holde drifts- og vedlikeholdskostnadene for våre kunder på et forutsigbart og lavt nivå. Flåtene prosjekterer og produseres for å kunne brukes i operativt drift i minst 50 år.

Les mer om Sjøsterk

Stort produktspekter

Sjøsterk-flåtene varierer i størrelser, og har vanligvis en lastekapasitet på 300 - 700 tonn. Kunden kan velge ulike løsninger og behov knyttet til annen lagringsplass, ensilasjekapasitet, kontor/lugar/mannskapsavdelinger etc. Flåtene tilpasses de forutsetninger som kreves i forhold til alle vær- og bølgeforhold der det er mulig å drive oppdrett.

Lang fartstid

Sjøsterk har over flere tiår produsert og levert Sjøsterk-flåter til akvakulturnæringen langs hele norskekysten der det drives oppdrett, fra Rogaland i sør til Finnmark i nord. På kundelisten står både lokale selskaper og store børsnoterte oppdrettskonsern.