CHANGE IS
A CONSTANT

Endúr er et norsk industrikonsern og en veletablert leverandør av produkter og tjenester til områdene energi & industri, maritim, forsvar, tilkomstteknikk og akvakultur.

Dette er Endúr

Fornyelse definerer oss. Stå stille og du blir passert. Gå sakte og du blir fanget. Det er grunnen til at vi omfavner viljen til stadig endring. Et engasjement for nye ideer, nye mennesker og nye muligheter. Vårt ettermæle skal ikke defineres av hva vi gjorde i går, Men hva vi gjør i dag og i morgen. Hvis vi ikke tenker annerledes, forblir vi i fortiden. Det eneste som er sikkert er at ting er i endring. Vi er sterke, modige og tilpasningsdyktige. Dette ligger i vårt DNA.Dette er Endúr.

Se profilering og merkevarefilm ved å klikke på «spill av» ikonet til høyre. Er du enda mer nysgjerrig, klikk på «Mer om Endur» knappen under.

Investor Relasjoner

Endúr har som mål å gi kapitalmarkedet og andre interesserte parter relevant og riktig informasjon, for å bidra til en korrekt verdsettelse av selskapet og gi et fullstendig grunnlag for kjøp / salg avgjørelser relatert til selskapets aksjer. Presentasjoner av kvartalsrapporter finner sted i samsvar med finanskalenderen som er publisert på selskapets nettsted. All aksjekurs og sensitiv informasjon distribueres uten forsinkelse og samtidig til kapitalmarkedet (via Oslo Børs selskapets meldingssystem), media og på selskapets web. I løpet av de to siste ukene før publisering av kvartalsrapporter, vil Endúr ASA begrense kontakten med eksterne forskningsanalytikere, investorer og journalister til et minimum.

Karriere

Vi har flere åpne posisjoner hos Endur. Er du klar til å joine teamet?

Vi har flere åpne posisjoner hos Endur. Er du klar til å joine teamet?

Testoperatør

Utforsk

Vindteknikere

Utforsk

Sikringsledere

Utforsk

Tilkomstteknikere

Utforsk

Fasiliteter

Vi er et industrikonsern og en veletablert leverandør av produkter og tjenester til energi og industri, maritim, forsvar, tilgangsteknologi og aquakultur, med flere lokasjoner spredt utover landet.

Kontakt

Kontakt oss via kontaktskjema under

Kontakt oss via kontaktskjema under

Se alle kontakter