CHANGE IS
A CONSTANT

Endúr er et nordisk industrikonsern og en ledende aktør i markedet for marin infrastruktur og løsninger til sjø- og landbasert oppdrettsnæring.

Investor Relasjoner

Endúr har som mål å gi kapitalmarkedet og andre interesserte parter relevant og riktig informasjon, for å bidra til en korrekt verdsettelse av selskapet og gi et fullstendig grunnlag for kjøp / salg avgjørelser relatert til selskapets aksjer. Presentasjoner av kvartalsrapporter finner sted i samsvar med finanskalenderen som er publisert på selskapets nettsted. All aksjekurs og sensitiv informasjon distribueres uten forsinkelse og samtidig til kapitalmarkedet (via Oslo Børs selskapets meldingssystem), media og på selskapets web. I løpet av de to siste ukene før publisering av kvartalsrapporter, vil Endúr ASA begrense kontakten med eksterne forskningsanalytikere, investorer og journalister til et minimum.

Karriere

Vi har flere åpne posisjoner hos Endur. Er du klar til å joine teamet?

Vi har flere åpne posisjoner hos Endur. Er du klar til å joine teamet?

Send oss en generell søknad

Utforsk

Fasiliteter

Vi er et industrikonsern og en veletablert leverandør av produkter og tjenester til energi og industri, maritim, forsvar, tilgangsteknologi og aquakultur, med flere lokasjoner spredt utover landet.

Kontakt

Kontakt oss via kontaktskjema under

Kontakt oss via kontaktskjema under

  • Endúr ASA
    Strandveien 17
    1366 LYSAKER